“Geweldige service en een top ontbijt”
Een tevreden klant

Heeft u interesse in onze diensten?

Pension Antwerpen

Bent u op zoek naar een pension of gastenverblijf in Antwerpen? Boek dan een overnachting bij de creatieve en bruisende familie; Villa Rafels in de mooie Arthur Goemarelei. Het pension bevindt zich slechts op twee kilometer afstand van de oude stadskern van Antwerpen. U staat dus binnen een mum van tijd in het prachtige centrum én in de winkelstraat. Het logeeradres is niet zomaar een gastenverblijf in Antwerpen. Nee, u bent te gast bij een creatieve en bruisende familie waar tevens twee katten rondlopen (die uiteraard niet welkom zijn op de gastenkamer). U zult hier tot rust kunnen komen en u vergeet even dat u zich in een grote stad bevindt.

Bijzondere overnachting bij pension Villa Rafels in Antwerpen

Bij Antwerpen denkt u direct aan het Museum aan de Stroom, Het Steen en uiteraard aan de prachtige Grote Markt. Wilt u tijdens uw bezoek aan Antwerpen toch iets anders dan een pension in de winkelstraat of een hotel middenin het centrum waar u niet onder andere toeristen uitkomt? Kies dan voor het gastenverblijf Villa Rafels, een fijne ontdekking in de stad Antwerpen. In ons gastenverblijf in Antwerpen komt u binnen in een smaakvol ingerichte kamer op de begane grond van de woning. De kamer beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Dubbel bed;
  • Internet;
  • Flatscreen televisie;
  • Koffie en thee.

Tevens beschikken de gasten van Villa Rafels over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. In de ochtend kunt u genieten van een overheerlijk ontbijt en bij gunstige weersomstandigheden kunt u terecht op ons terras.

Neem contact op en boek een overnachting

Als u heeft besloten om een citytrip naar Antwerpen te maken, neem dan direct contact op met pension Villa Rafels. Wij heten u van harte welkom en geven u graag tips over de beste plekken in Antwerpen. Bel naar +32 (0)3 232 32 40 en boek direct uw overnachting.

Anderen bekeken ook:

MAIL MIJ TERUG

Rafels

CONTACTGEGEVENS

Arthur Goemarelei 81
2018 Antwerpen
België

 

T:+32 (0)3 232 32 40
M:+32 (0)494 733 707
E:info@rafels.be