“Heerlijk om hier te zijn! Een privé badkamer en toilet, een goed verzorgd ontbijt (met eerlijke producten!) in een licht en gezellig atelier.”
Een tevreden klant

Overnachting Antwerpen

Met een overnachting bij Villa Rafels ontdekt u Antwerpen zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan. De creatieve en bruisende familie heet u van harte welkom; of u nu zaken komt doen in de stad of als u toerist bent. Het pension waar u kunt overnachten bevindt zich op een boogscheut afstand van de oude stadskern en het hippe Antwerpen Zuid. U bent dus niet ver verwijderd van winkels en lekkere restaurants liggen ook in de omgeving. Veel locaties zijn gemakkelijk te voet, per tram of per bus te bereiken dus bent u snel bij uw afspraak. Bel ons wanneer u op deze bijzondere locatie in Antwerpen wilt overnachten.

Een overnachting in stijlvolle kamer bij Villa Rafels in Antwerpen

Het gezin uit Antwerpen ontvangt u met open armen in de smaakvol ingerichte kamer waar u gaat overnachten. U kunt inchecken tussen 18.00 uur en 22.00 uur. De kamer bevindt zich in dezelfde woning als de familie, echter beschikt u wel over een eigen gastenkamer en een eigen badkamer met douche, toilet en wasbak. De gastenkamer is voorzien van:

  • Dubbel bed;
  • Flatscreen televisie;
  • Internet;
  • Koffie en thee.

Na uw overnachting in het mooie Antwerpen, geniet u ’s ochtends van een heerlijk ontbijtje op uw kamer. Wanneer het weer het toelaat, kunt u uw ontbijt ook nuttigen op ons terras. Na het uitchecken om 11.00 uur (of eerder) kunt u de stad nóg verder ontdekken, gaat u lekker naar huis of vertrekt u naar uw zakenbijeenkomst.

Boek een overnachting in Antwerpen

Ga Antwerpen op eigen houtje ontdekken na het verkrijgen van tips van de familie waar u te gast bent en u zult overnachten, of ga na het inchecken direct door naar uw afspraak. Boek direct uw overnachting in Antwerpen door te bellen naar +32 (0)3 232 32 40. Villa Rafels is eenvoudig bereikbaar via het openbaar vervoer en per auto via de E34.

Anderen bekeken ook:

MAIL MIJ TERUG

Rafels

CONTACTGEGEVENS

Arthur Goemarelei 81
2018 Antwerpen
België

 

T:+32 (0)3 232 32 40
M:+32 (0)494 733 707
E:info@rafels.be